♡ izzah ♡: Bercerai Berai di BLOGSPOT

Sunday, July 25, 2010

Bercerai Berai di BLOGSPOT

salam Dearies~~

HUh??Blogspot dot com dah jadi medan perang suami isteri?Baca dengan dahi berkerut dan mata senget sebelah.Tajuk panas untuk surat-apa-khabar KOSMO!Ahad.

*ihsan : GOOGLE*



MOHON CERAI MELALUI BLOG

Aiseyman!Saya tak nak komen panjang.Hal dalam kain saya tak mahu ambil tahu.Cuma,dah terpampang kat cover paper,apa boleh buat?Baca jela labuuu..Saya dah try cari kat KOSMO online tapi tak jumpa plak berita ni.Huhu..Tak mahu sebar fitnah,siapa nak baca carilah paper kosmo today okey..

*Macam apa yang Cik Intan cakap,kehidupan peribadi dah tak privasi lagi (^_^)

6 comments:

Pinky Pixie said...

dunia semakin moden. inilah jadinya ea.. huuu~

IzzaH si pari pari said...

Cik pinky :

Tau xpe..
Sabar jela kan~~

nuraitul said...

moden sgguh skrg kan/dulu org brcerai pkai sms..tp tu ok lagi..msih di thap privacy..tp ni kalau da pkai blig..tak ke da mcm bukak pekung sndri..??

IzzaH si pari pari said...

nuraitul :

tau takpe kan
x elok la camtu
abis 1 dunia tau kome nak cerai
kui..kui..kui~~

Redbloodsnow said...

ishhh mcm² je lah kan. sepatutnya hal dlm kain x yah ler di storykan dlm blog.

ade part kte leh storykan. tp ade part...should be remains privacy kan izzah kan.

pape pun...cakkkk!!! salam ziarah..hehe. namo jd silent reader zie lg taw...hikss

IzzaH si pari pari said...

wahh!kecepatan nya balas..hehe

a'ah kan zie
hal dalam kain pon nak semua org tau
malu nyaa la haiii~~