♡ izzah ♡: Semakin Lama,Semakin Vintage

Sunday, July 25, 2010

Semakin Lama,Semakin Vintage

~ Salam Dearies ~
Sekarang dah sedap layan Sinar.fm..Huh!Dulu tak suka sebab saya selalu fikir Sinar.fm untuk orang tua-tua.Haha..Akibat membenci,sekarang saya dah jatuh cinta!Tu lah.Siapa suruh benci!

Tak tahu kenapa,tapi sekarang sedang dalam mood berjiwang-jiwangan kott..Ahaks!Atau mungkin saya dah bosan dengan stesen muzik lain yang banyak lagu indon..Sudah lah setiap hari tonton sinetron,dengar plak lagu indon..Esok lusa krung krang krung krang cakap indon.walaupon saya keturunan Jawa,ke'indo'an saya bertahap okey!Cuma lagu2 sedap,cerita2 yang masuk akal je saya layan.hohoho
Jadi sekarang saya nak jadi orang tua,dengar lagu2 retro.Tak tahulah berapa lama boleh tahan.HakHak..Saya sedar diri dah semakin tua berumur.Tak wujud dah lagu2 aku-tak-percaya-cinta,jahat,stars-are-blind,party-in-USA dan seumpamanya kat telinga nih.Heh!Tak la.Bercanda je.Saje nak tukar angin.Lagu baru2 pun tak sesedap lagu zaman saya sekolah2 dulu,tak berapa nak touching gitu!hehe..Dengar je Sinar.fm ni,dah sampai masa jemu nanti tune balik telinga ni..


 
*Tapi betul ke orang cakap,makin lama,telinga pun makin vintage,nak dengar yang klasik2 je..Heh!Fikir sendiri la yek~~~

4 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

tuelah..dulu fikir sinar nie tuk orang tua2
tapi skrg nie layan sinar malam2 syok
lagu sentimental jer..layanzzzz

IzzaH si pari pari said...

edura :

yezzaa~~
layan jela ek..
janji tak kacau telinga orang
hakhak~~

::m!SS edURA hanUM:: said...

xkacau telinga
tapi bila dengar lagu sentimental hati pun turut tersentuh.ahaaaa jiwang karat punya orang

IzzaH si pari pari said...

(~_^) hehe..
dalam hati ada taman
lalala~~