♡ izzah ♡: Kucing Bereben di Kepala

Saturday, October 9, 2010

Kucing Bereben di Kepala

Salam Dearies~

Tengok himpunan gambar kegemaran.Ya.Gambar kucing bereben di kepala buat saya hilang stres.Siapa lagi kalau bukan cik HELLO KITTY kita.Jom have fun dengan gambar menarik tertarik kau memang da-boom .Peminat pink adalah pengobses tegar HeLLO KiTTY (^___^) .a a no no! (sambil buat gaya tangan macam maknyah bergosip dengan jari telunjuk lentik bergoyang kiri kanan) Tak semua pengobses pink adalah pengobses kitty comel ni sebab yang dah matured tu takkan nak berhello kitty bagai kan?Tapi...i tetap suka makkk!!haha..nak macam kat gambar bawah ni.Ngeee..*dasar kanak kanak*







































* nak lagi barang kiut miut cenggini?Jom jengah belog kak julia ya~
Memang syok gila gaban duk belog dia okeyh!

2 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Argh~ Terjatuh hati sama itu rumah. Nanti nak cat rumah macam tu lah! Hiks ;)

IzzaH si pari pari said...

hi roshazzy~

peminat tegar merah jambu juga kah?hehe