♡ izzah ♡: Salam Syawal 1431 H/2010

Friday, September 10, 2010

Salam Syawal 1431 H/2010

Salam Dearies

Pejam celik pejam celik dah raya.Sekejap je rasa puasa tahun ni.Ramadhan dan Syawal ni 'spesel' sikit bagi saya walaupun persiapan agak simple saya jela,orang lain tak kutt..hoho


Sebab musabab nya?


1-Tahun pertama beraya sebagai tunangan orang



2-Tak ada tema kaler baju raya se  family.Tahun ni kami caca marba.Baju saya siap berenda bagai.


3-Tahun terakhir beraya dengan 6 orang ahli keluarga.Tahun depan masuk 7 pulak sebab abang nak kahwin lepas raya ni.Yahoo!Dapat kakak segera~


4-Saya puasa penuh!Alhamdulillah..
Haruslah jakun kan!Tu pasal besarkan sikit wording nih.Hee..err..tak baik la kau izzah!


Tak kisah la special ke tak raya kalian,janji nikmati syawal dengan penuh kesyukuran dan kesederhanaan.SELAMAT HARI RAYA SEMUA~~





3 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

selamat hari raya izzah
if ada tersalah bahasa mohon maaf dipinta

IzzaH si pari pari said...

same2la kita ye~~

nazeta said...

Selamat Hari Raya Izzah.. nice blog.. :)