♡ izzah ♡: Selamat Hari Kejadian untuk kamu dan kamu~

Wednesday, August 25, 2010

Selamat Hari Kejadian untuk kamu dan kamu~

dikesempatan ini saya nak wish
.
.
.
.
.
SELAMAT HARI JADI 
untuk bakal anak beranak ni




mula mula untuk beliau :

a.y.a.h
53 tahun suda

moga ayah terus sukses dalam karier dan terus dirahmati dan dilindungi
serta diberi kesihatan total
juga dipanjangkan umur untuk jadi atuk kepada cucu cucu ayah nanti


Hadiah dari hati : Pakej cuci 2 biji kereta dan motor tanpa bayar




kemudian,untuk beliau pulak :


encik tunang@mr.boyfee@abg wen
24 tahun suda

tak ada wish lain,cuma nak kita cepat cepat kawen gatainya! hehe
okey.serius punya.tak ada apa yang saya harapkan.cumaa..
saya nak beliau sihat selalu dan panjang umur
sebab bila beliau sihat dan panjang umur,
beliau boleh jaga dan bahagiakan saya sampai tiba saat saya pejam mata..

Hadiah dari hati : Bukan saya bagi kat dia,tapi dia yang bagi kat saya.
Apa dia?He's quit smoking.Saya suka!Terima Kasih Cinta~

both of them were born at 25  August
mission accomplish!


* auto publish entry,saat ini saya sedang berbuka kat luar bersama parents tercinta
gembira menjadi 'anak tunggal' seketika..hieyaay!

2 comments:

nuraitul said...

huhuhu..besday boyfie ngan abah serentak ye..nanti da kawen leh sambut same2..

btw..send my wish to both of them..may Allah bless them and success in evrything they do..insyaAllah..

IzzaH si pari pari said...

thanx nuraitul

hehe..
lucky je ni dpt anak branak same
yg tak tahan,prangai pon same
adeihh..