♡ izzah ♡: Contest : I HEART Pink

Friday, August 6, 2010

Contest : I HEART Pink

~ Salam Dearies ~



Saya telah dijemput jemput oleh Cik Pinky Pixie untuk join contest yang beliau anjurkan.Contest apa??Pinky the best a.k.a I HearT Pink..Orangey,Greeny,Bluewy,Blacky,Redish,Whitey or whatever eee,sila jangan join ye.Senang sikit saya nak menang.hehe.Tak ada lah.Sebenarnya,mereka mereka yang anti pink pun boleh join contest ni.Buat buat la suka pink hoi..Hoho..Jangan mogok ye..Jom2 kita join..Senang je..Meh follow apa yang perlu dibuat............................

1. Penyertaan ini terbuka kepada sesiapa yang ada blog sahaja.
Buat satu entri yang senang orang nak faham.
Kalau rasa2 orang boleh faham anda bercakap Jawa,silakan.heehee

2. Boleh pilih sama ada nak follow Cik Pinky atau tak.
Tapi,macam biasalah,kalau tak follow,anda tak tahulah anda menang ke tak.Haha

3. Syarat Utama : mesti bergambar dengan cik pinky..err..silap!mesti ada unsur pink.
Lagi banyak pink,lagi senang menang.Ceritakan serba sedikit mengenai gambar.
4. Jangan lupa letak banner contest ini kat sidebar blog anda 
dan secara automatiknya  di 'link' kepada Pinky Girl Talk. 

5. Macam biasa,dah done keempat2 steps,
sila lah rajinkan diri mempromote picta anda kat kotak komen entry ni.
Sambil tu bodek2 sikit cik pinky kita.hihi..mana tahu lucky wehh

Due date : 09/09/10
First Prize : RM 30 cash bank in duit raya
Second Runner Up : 2 x Lovelyhandmade card
 Ok.Dah ready nak tengok pertaruhan saya????
Jom layan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Naaahhh!!
Hikkss..
Apa??Saya terlalu tua untuk pink??sadapp u T_T
Tak apa lah.
Join untuk suka2 je.hukhuk


Gambarajah bertajuk : CACAMARBAme IN PINK..LALALA~~
Tak payah explain,semua orang pun boleh agak saya memang hantu pink.Habis semua benda nak pink.Sampai puding sagu pun nak warna pink.Even cat dinding and langsir bilik pun habis dibelasah warna pink.Orang masuk bilik saya mesti pening ting ting!Saya pun dah hampir rabun warna sebab tak boleh bezapink dengan putih,biru dengan hijau.Adeihh..Banyak lagi pink stuffs saya.Tapi enough kot bagi yang tu je.Malu la saya (~_~).Cukup tua untuk warna pink.Huhu...

HEART U sangat2 la PINK! 

2 comments:

Pinky Pixie said...

wuwuwu, jeles sama kamu. sumenya brg kamu ya.. lucky girl.. hehe

gud luck ya. thanx join juga akhirnya.. hehe

IzzaH si pari pari said...

Pinky :

alhamdulillah..
sume hak milik mutlak sy
dah lama kumpul ni adik maniss
hee~~

lagi lucky dpt join ur contest dear!!