♡ izzah ♡: Apa Saya Dapat Pulang Dari Bulan Madu?

Tuesday, August 3, 2010

Apa Saya Dapat Pulang Dari Bulan Madu?

Salam Dearies 

Bulan Madu??*cerita bulan madu kelik sini
Hehe..Again,takmo spekulasi yang tidak enak yaa
Sabtu,31 Julai & Ahad,1 Ogos
* Lambat hapdet,ambil feel dulu.heehee

Saya cuma stay rumah bakal mak mentua bersama Oppa je
Beramai-ramai
Jumpa mak dia,bapak dia,adik dia,nenek dia,
mak2 sedara dia,pak sedara dia,sepupu dia,
Even kawan kawan dia pun saya jumpa
Haa..kan pakej tuuu..
2 hari 1 malam je bulan madu
Dah dapat bermesra alam dengan banyak banyak orang
Bak kata saya sendiri,self-promote dekat bakal family dan komuniti baru..
..ececeh..heee
*sila ketawa gedik
Dan paling best, saya dapat ni sebagai hadiah dari hati
.
.
.
.
.
.
.
Jeng..jeng..

Hensem tak wedges ni??Kalau orang cakap tak hensem pun tak apa.
Saya yang nak pakai..hehehe
.
.
.
.
.
.
Motif oppa belikan wedges ni?
I'm not so sure.But,orang dah offer,saya balun jelah!

Wedges dengan 10cm @ 4 inci tinggi ni 
tak setanding sayang saya pada oppa..
love u bangat lah oppa!!muaahh
*ini bukan ayat bodek okeyh!

Suka sangat sebab ada ciri2 kasut dating ibu yang ayah belikan zaman 80an dulu2.
(^_____^)
.
.
.
.
Okey.Ni pulak picture sesudah perut buncit..err..
i mean,perut boncit makan rambutan kat rumah bakal family..
hee..suspen jek ekk!!















*tengok..betapa buncit nya perut saya
 
Sekian,laporan bulan madu tamat ya...
Nantikan laporan bulan madu kali kedua akan datang..papai~~



Maaf, gambar bersama bakal family dan komuniti tak disediakan sebab saya malas nak cam-hore sepanjang 2 hari tu.Cuma feel nak diulit oppa jek.Huhu..

2 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

bestnyer dia dapat dating di umah bakal mak mertua kan
lagi2 syok dpt berkepit ngan oppa =)
nie bila nak langsung?jgn lupa jemput

IzzaH si pari pari said...

edura :

;) best2!hee
insyaallah..tarikh tak tau lagi
but,sure jemput awak nye..