♡ izzah ♡: sy nak makan PUDING ROTI awak!!

Thursday, July 1, 2010

sy nak makan PUDING ROTI awak!!

salam dearies~~

Homaigod!!baca tak tajuk entri nih??sebab baca la klik sini..ngok!Incek boyfee nak makan puding roti...err..yg sy buat sendiri??!adeihh!padan muka ko izzah.ko bukan pandai masak pon.kuikuikui~~sangap la ko nanti!

sy tak tahu kenapa tiba2 incek boyfee sy mengada2 manja nak sy masak untuk dia.buang tebiat kott?!hermm..rasanya tak.tah2,dia nak test ko tak zah?nak tengok ko terer tak masak.if tak terer,sempat lagi dia cari calon lagi satu tuk jadi "HONEY" ko.waahh!!tak mau..tak mau..


okeyh!sila buat preparation sekarang.i have only 2 days to prepare sebab dia akan balik weekend ni.Plus,we all dah janji nak pergi "PEKNEK".Aduyaii~~~

nasib ada mu GOOGLE,nak cari apa semua ada..kecuali my boyfee,memang tak ada la kalau browse kat sini..mangkuk betul!okeyh sudah!sekarang mari teman sy browse resepi PUDING ROTI yg super sedap.super sedap okeyh!bukan separa sedap mahupun yg tak sedap..

............mencari................mencari................mencari...........

dah jumpa..jom tengok sedap tak?

*nampak sedap..yup..sedap..tapi..tak muak ke ek makan dengan caramel??

*macam first time sy cuba dulu..no..no

*haaa..yg ni nampak sedap..macam crunchy jek!
sy tak suka kukus sebab sy cepat loya
plus,puding roti kan combine roti and susu
paham2la..erk..nak yg ni lah..lalala

untuk variasi resepi lain,sila kelik sini yaa~~~
tugas sy dah selesai..(^_^)v

3 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

dah berjaya leh pass kat sy lak..

::m!SS edURA hanUM:: said...

dah berjaya leh pass kat sy lak..

IzzaH si pari pari said...

huhu..boleh sangat2 cik edura~~