♡ izzah ♡: Spg.renGGam-TroLak-Changlun-Hatyai-Danok-IpoH-suBang-seGamat - part 5 #

Monday, June 28, 2010

Spg.renGGam-TroLak-Changlun-Hatyai-Danok-IpoH-suBang-seGamat - part 5 #

Salam Dearies

19 JUN 2010/sabtu
Final day,we all decide tuk pi round2 kat Danok ja..hari2 keluar masuk sini,final day baru nak round2..apa daa..pict pon tak banyak..yg menariknya,barang kat sini sama je dengan kat Hatyai and jauh lebih murah kott!sebab kita boleh tawar sampai tercungap tokeh kedai..serious.hee!...again,sy suke this place..boleh guna 'Hengget' and nak communicate pon senang,diorang fasih bahasa ibunda kita.sy sangat menyesal sebab sy tak dapat beli handbag yg kiut + cantik + menawan kalbu + sweet ++++++ sy suka sangat beg tu,its colorfull and senang nak matching ngan baju apa pun.tapi harga nya agak +++ untuk sy yg dah pokai kehabisan bajet nih!tak capture pict plak tuh..adusss..ruginya..kalau ada gambar at least sy boleh wat tido malam,tak adelah rindu sangat!seriuos,pasni sy nak datang Danok lagi.Mintak2 tak ade orang sudi nak beli beg tu.sy dah bomoh2 dah!

*bukan membeli tapi ber'sms'.harap maklum ~_*

*tengok,betapa hepi nya mannequin kat blakang tu dapat posing dengan sy!perasan~~


*oo yaa!!sy dapat makan pulut ayam goreng last day tuh!tak tau nak cakap apa,tapi memang SUPER SEDAP!!




After main cop2 dengan Kastam Sadao,Thai,kami singgah duty free beli coklat. Kesian ayah masa ni.Mula2 ingat nak pi cucuk duit ribu riban,tapi "KAWAN" plak tak mesra.so,tak dapatla kami beli coklat banyak2..hoho


Petang jam 5pm,kami siap2 nak balik Johor.tapi transit dulu kat rumah pakcik di Ipoh.so,Ipoh here we go!!

*memasuki terowong dan...

*wooooooooo..hantu terowong mencari mangsa..
sila takut sekarang dan jerit aaaaaaa!!


20 JUN 2010/ahad
Pagi jam 9am,kami dah gerak balik.Janji dengan big brother nak singgah rumah untuk lunch ya..abang sila masak lunch untuk kami..miahaha!! so,drob by kat Subang Perdana sekejap.sedap betul masakan kedai abang.haha..tak boleh lama2,terus naik highway semula and exit Alor Gajah sebab nak hantar adik balik hostel berhantu nya kat Batu Anam,Segamat..dah campak hantar adik,terus balik Simpang Renggam.Tujuh jam atas jalanraya + highway buat perut sy 'senak'.Betul2 dah dekat simpang nak masuk kawasan rumah,isi perut sy terburai..M.A.B.U.K!!so,percutian berakhir dengan kisah tragis~~~~~~~~

*sy before isi perut terburai 
sekarang baju ni dah tak boleh pakai


2 comments:

intanurulfateha ❤ said...

.wow!
.sonoknye jln3 ;)

IzzaH si pari pari said...

intan :

biase je
cik intan mau ikut ka??hee