♡ izzah ♡: Sunday is my working day

Sunday, July 18, 2010

Sunday is my working day

salam dearies~~


Setelah 2 hari mr.lappy di kidnap adik,baru hari ni dapat berblogging.rindunyek!ceh..Baru 2 hari.Belum sebulan kott.Sesungguhnya,saya memang tak boleh jauh dari boyfriend kedua ni.hihi

Ohh..Saya tak pernah tanya khabar u all yek!Okey sekarang mahu nanya,boleh nggak??Dearies sekalian buat apa ya hari ni?Sihat??Huu..Puas hati dapat tanya walaupun hanya soalan tanpa jawapan.Trimas!(^_^)

Sunday macam ni mesti semua orang hepi2 with family,dating,tengok wayang,hangout with BFF and many more fun activities kan?!Saya pon fun jugak.Tapi a bit differ than u all.Nak tahu??Nah,silakan tafsir gambar di bawah ni....................................

(a)


(b)


(c)

Dah dapat tafsir??Cepat teka.Siapa jawab betul,dapat hadiah.Yeah!Okey.Tipu.Saya cuma reka2 cerita.Fun for me today are :

(a) Saya pergi jumpa bakal klien dengan membawa katalog "nurul Creations",label hantaran saya sendiri.Best okey jumpa klien sporting cam MAYA and future husband,ZAM.Dating meeting  berlangsung di KFC tuk discus about servis saya.Diulang,KFC bukan StarBuck sebab kat sini tiada cafe berjenama(*~*).Yang ada hanya cafe "hidup-segan-mati-tak-mahu".

(b) Menjahit kelim baju raya.Bersemangat saya nak siapkan sebab ibu kata nak letak getah kat lengan.Best2!Lagipun tak lama lagi nak raya.Tak adalah saya nak sibuk2 menjahit masa buat biskut raya nanti \(^_^)/ Cet!Padahal hepi sebab kain baju ni bakal mak mentua yang bagi.

(c) Mengkreatif kan diri dengan mereka cipta produk terbaru,sekawan hairclip comel by cobochon and lovely applique.So,raya tahun ni tak payah beli brooch kilau kemilau yang tah apa2 tu.Buat sendiri brooch and hairclip baru puas hati.Baru lah tak sama dengan orang lain.Hehe..ermm..Rasa nak jadikan brooch dari cobochon ni sebagai ganti duit raya tuk budak2 la.Okey tak??haha

Sebagai kesimpulan,Sunday is my working day sementara Monday to Friday become my rest days...Seronok~~~

2 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

wahhhh dah wat preparation tuk raya yer izza
nie yang xsabo nak raya even pose pun xlagi.he3

IzzaH si pari pari said...

Edura :

hehe..raya in advanced ni
siap awal tak kelam kabut
ade 1 lg baju tak berjahit ni..hoho