♡ izzah ♡: I am Sorry!

Tuesday, January 8, 2013

I am Sorry!

Assalamualaikum..

First of all,I AM SORRY.Saya betul betul rasa bersalah.Sampai malam tadi kemain lagi saya fikir solusi terbaik untuk giveaway saya.Dan sampai saat menaip entri ni pun saya rasa patut say SO SORRY for you all sebab buat keputusan untuk membatalkan GA saya yang tiggal few weeks je lagi.Atas sebab kesibukan dengan kerja,saya tak sempat nak promote GA secara rajin melalui BW or else.So for those yang dah join tak kiralah by email or komen kat entri tu,saya akan deliver those hadiah yang awesome tu kat  you girls.Ini pun curi curi masa buat entri.Padahal melambak peplums nak tunggu shooting and upload kat blogshop.Nanges T__T

So darlings,tunggu email dari saya sebab saya akan contact mereka yang berkenaan untuk urusan delivery!Bagusnya sebab jumlah orang yang join sama dengan jumlah hadiah yang saya bagi.Kompem senang,semua dapat tak payah pilih pilih.Nampak sangat blog saya ni tak glamer.LOL.

K.enough emo emo.I am so sorry again and thanx a lot for understanding.Maybe next time saya buat GA yang lebih kebabom.Hee =)

Kbai.


2 comments:

Nisa Greennnpanda said...

dh dpt email sis & dh reply..
sori that sis t'pakse batal GA, huhu~..
nway, thanks coz sudi bg gift gak..

♡ izzah ♡ said...

most welcome!Dah email u syg.check tracking kat email ye nanti (^__^)