♡ izzah ♡: Marilyn Monroe Era Baru

Monday, September 10, 2012

Marilyn Monroe Era Baru

Assalamualaikum

Hi lovely ladies!
Tengoklah blog transformation kita ni.Transform lah sangat kenzz...Actually I am looking for something vintage for my background.But mata ni asyik tertancap pada imej childish-pink like background sekarang ni.Hoho.Tak jadi maturedlah gitu.Tak apalah.janji dah buang benda bukan bukan yang buat semak kat sini.

ehem.ehem.chatbox I dah tak ada,so blogwalking kat komen jolah yo.Sonang sikit hati den ni ha.Nak follow pun kelik je button follow atas nun.Its Simplysiti!Eh.sapo ajo yang nak follow ekau ni jah T___T

Kita nak tukar sikit tab kat sidebar tu tapi tak reti dah nak guna html yang baru ni.Camno eh?Habis semua icon pakai html tak boleh nak ubah.Tulah,siapa suruh pandai pandai tambah.Adehh..

Eh.Tengah googling background kan kita jumpa plak gambar Marilyn Monroe era baru ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 cool kenzz..
kelazzz kau mak jemah!

2 comments:

Ca Cik Duyung said...

sejuk je mata tengok background ala2 vintage ni.. budak tu comel la! hehe

♡ izzah ♡ said...

pasal comel la mak dia duk pakai lagu tu..heehee