♡ izzah ♡: Hired me pleaseee...

Thursday, March 22, 2012

Hired me pleaseee...

Assalamualaikum

Sesudah berbulan duduk melanguk dirumah,tibalah masanya saya mula serius memikirkan soal kerja.Bosan jugak jadi housewife without kids ni.Bila kerja rumah dah beres,duk melanguk depan lappy menghadap tv.Bagus betul position.Adehh..Bosan weh..


Ada siapa siapa yang nak hired pekerja tak?Take me..take me..pleaseee..
(update the resume,prepare cover letter again..bersemangatlah IZZAH..urmm)

Kelmarin.Amboi.OK.Dua hari lepas ex-boss ada call untuk hired me again.But,for the sake of my marriage,I have to say "NO".Sebab tempat kerja yang ditawarkan kat Shah Alam.Comfirm hasben tak bagi sebab jauh bebeno ler dari Rawang ni.But then,she said if one day I wanna work again,anythime,any places,just give her a call.*sigh*.Sampai bila bila pun tak akan my dear ex-boss.urmm..btw,sesiapa yang live dekat Shah Alam and fresh graduate or senang cakap memang nak sangat kerja,boleh try apply dekat website PADINI or just email me to know the details ok!

* Sangat tak mengerti kenapa dari dulu saya kurang berminat nak apply government.Anybody can help? 

2 comments:

Edura Hanum said...

xpe izzah
gov ke private memasing ada benefitnya
kita follow jek caturan hidup

NurulizzaH said...

ya.dan mungkin caturan hidup saya adalah menjadi suri rumah tangga selama-lamanya.erkk..baru teringat borang spa kene renew!=D