♡ izzah ♡: MegaGiveaway by Penmerah.com

Saturday, March 10, 2012

MegaGiveaway by Penmerah.com

Assalamualaikum

Buka blog,tengok dekat chatbox, cik Edura menjerit "kamo di tag".Aahh sudah.Lama bukan kepalang tak join giveaway.So,lets cekidaud who's blogger is it.Nah..

tuu diaa..posing maut bagai 

Hah?!pen merah?...ni pen merah pen biru you marah i leb you tu ke..Oh bukan =D blogger penmerah rupanya.macam banyak je hadiah dan macam best je kalau menang..apa lagi,jom join dan perjudikan nasib sendiri..hee

terma dan syarat :


  • buat entri MegaGiveaway By Penmerah.com
  • like fanpage Penmerah.com
  • Copy banner dan link kan ke Entri GA Penmerah.com
  • Tag 3 orang kawan
  • Siap entri,tinggalkan link entri kat ruangan komen entri MegaGiveaway penmerah tu
  • Follow twitter Penmerah untuk tau PENGUMUMAN SEMASA tentang GA ini
Jadi,untuk kesekian kalinya saya menjemput cik blogger di bawah bersama sama memeriahkan giveaway penmerah
yeahhh!!


2 comments:

Farlieya Yana said...

macam mana ni kak izzah ????

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html