♡ izzah ♡: Spring Cleaning

Sunday, December 19, 2010

Spring Cleaning

salam dearies

nothing to do this weekend,so...just have fun with....

SPRING CLEANING

yup!nyah segala benda tak terpakai.Dan,yang tak boleh pakai ( @ lebih manis digelar tak muat)
dari gerobok magik yang buat saya bergaya dan bajet yakin saban hari.

sebahagian dari kasut hampir luput 
* selipar belang belang ala pelangi dan kasut merah macam spring season harus disimpan walau dah kopak.Nanti Oppa tak nak beli kan kasut lagi kalau dibuang buang.T___T

 bahana beli crocs pasar malam

 ini pulak bahana terlebih sayang
serius,saya memakainya hanya sekali sepanjang riwayat beliau.

 si dia kesayangan.
sangat lasak dan menjadi kesayangan sejak zaman mahasisiwi lagi.
masih berjasa hingga kini (^ ~ ^)

masih juga dalam simpanan walau dah nazak.
saya nak tunggu sampai beliau betul betul putus.

beralih kepada gerobok magik.


 nah!hamek kau.berapa lama main peruk peruk baju?

baju kenduri juga seperti entah hapa hapa

saya geram...lalu...

 saya tabur jadi begini

dan begini

baru puas hati

kemas..
pilih...
susun...

TARAAA!

 tak lah kemas mana pon.
saja buat buat gedik~pang!

rasa macam kosong la.
"nak kena tambah baju lagi ni.bila penuh,baru boleh panggil magik geroboks!"
hehe

alasan!

ni pulak magik guni yang mengandungi thousands beberapa helai baju cantik terpakai yang bakal melalui proses serah hak milik.
*sebahagian nya telah pon selamat di tangan pemilik baru.

dan saya,selaku pemilik gerobok magik masih berusaha mejadikan gerobok tersebut seperti gerobok 
narnia.


2 comments:

syashafie said...

BANYAKNYA BAJU !! omg . hoho .

IzzaH si pari pari said...

sya : yaa!banyak baju yg tak muat lagi T____T