♡ izzah ♡: Hutang Part 1-AWARD dari SHAGCOMOT

Tuesday, December 28, 2010

Hutang Part 1-AWARD dari SHAGCOMOT

salam dearies

semalam dah janji nak bayar hutang.nah!
saya tunaikan janji saya sekarang.




woooaaaahh!
cantik tak award ni?cantik kan!kelass gitu =)
special dari cik shag yang baik hati.
awak ada ke??ada?
haha 

terimas berbanyak banyak kepada beliau yang sangat rajin berbuat anugerah khas ini..syukur alhamdulillah...bla..bla..bla..lagak macam menang award kat ASK je!kasi pang sikit~

eh!ada soalan nak kena jawab la.
meh jawab meh.

Nama penuh anda dan nama panggilan blogger anda.
Fullname,Nurul Izzah Pamuji..nama timbang timangan a.k.a blogger,simanisizzah

Kenapa jadi pengikut belog ini [shagcomot]?
sebab saya suke la!simple,blog tak serabut macam blog saya

Apa kekurangan belog ini [shagcomot]?
macam gelap and suram la dear.but still ada kelass!

Apa pula kelebihan belog ini [shagcomot]?
*shag sangat suka menghargai follower and buat kami sebagai follower merasai keterujaan dihargai.syabas!
*picture menarik + ayat santai = menarik tertarik kau memang de bom!

ok.selesai cik shag
nak tengok blog si pemberi di sini ya
sekarang mahu tidur.

* satu lagi award akan diberes kemudian,tuan tanah pergi 'pagar' tanah pulak.Sedang minta permit untuk masuk dulu.haisssyyhh~

4 comments:

Shag said...

Wahh~ Terharu! Ini komen terbaik Shag dapat. Tang mana gelap dan suram? Kiki. Mmg nak tukar background color tu. Tapi, tak ada idea color apa nak tampal :P

Thanks untuk komen Izzah ;)

Edura Hanum said...

dear......dah blh abik award yer
soriiiii

IzzaH si pari pari said...

shag :
most welkem dear~hihi

IzzaH si pari pari said...

cik dura :
okey.nak pi amik sekarang~