♡ izzah ♡: Cari Idea Kad Raya,Jumpa Idea Baju Kahwin.

Monday, September 6, 2010

Cari Idea Kad Raya,Jumpa Idea Baju Kahwin.


Salam Dearies

Terpontang panting lagi belog ni tak bertuan untuk beberapa hari.Sadis sadis.Susah betul saya nak online.Banyak betul yang menghalang.Sekarang last minit nak buat e-kadraya.Nak buat yang simple tapi sampai sekarang tak jadi jadi.Sadis lagi T____T


Tengah syok syok korek idea kat google,jumpa pulak 'menatang' nih.Cantik betul!Tapi tak sesuai untuk kadraya.Lari tema.Haha..Nak tengok?Naah!Tengoklah puas puas.

tempelan gambar dari

Sangat suka gaun pengantin yang cik fazura kita ni pakai.Gaun untuk tunang sudah terlaksana.Sekarang misi berangan gaun pengantin pulak.Nak join?Boleh je.Moh la kita berfantasi sama sama (^~^)*****

2 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

2 in 1 yekk cik izzah =)

IzzaH si pari pari said...

haha..
berkerja secara efektif gamaknya~