♡ izzah ♡: Kau memang gemok!

Sunday, July 11, 2010

Kau memang gemok!

Salam Dearies


Sekarang tengah rushing nak titun beradu.Esok pagi2 dah nak kena bangun dah.So,quick update lari cepat cepat la jari oii!haha..cam boleh lari jek.Dahla taip dalam gelap.Habis tunggang langgang semua.ok.Stop membebel cik Izzah!

Cuma nak bagitahu u all...................


SY DAH GEMOK!!!!
huh!mesti ada yang duk kata,agak selama ni ko tak perasan ke ko gemok?
wahh!keji itu orang.Nak nangis~~
ok.tak.tipu jek!

Sy tahu sy gemok.Lama dah tahu.Sejak berat sy melebihi 50kg.huhu
Tapi kali ni "parah" sikit
sebab
.
.
.
.
.
Baju kurung,kebaya,kurung moden,kurung riau
yang sy buat/beli tahun lepas dah tak fit lagi
wuuuuuuu..(nangis betul!)

Ya.Sekarang emosi tak stabil
Sebab tak lama lagi nak raya
Jika sy berterusan MonTEL begini
Haruslah sy pakai baju yang sama pergi raya,marhaban,open house
Hatta pegi rumah bakal mak mentua pon dress up baju sama
Dan baju yang sama itu lah baju pemberian dari dia,ibu mertuaku.

Aiseh!Nak fikir plan B la.
Fikir....Fikir....Fikir....

aah!Malas.Baik tido dulu
Esok pagi nak hantar Faiq balik hostel

4 comments:

Mommy Pinky said...

bulan puasa nanti diet la habis2..hehe ;)

IzzaH si pari pari said...

mommy :
ahaks!akan diusahakan..hee~~

::m!SS edURA hanUM:: said...

pose kena betui2 diet...
nanti dapat ar berat yg asal.

::m!SS edURA hanUM:: said...

pose kena betui2 diet...
nanti dapat ar berat yg asal.