♡ izzah ♡: He is annoyinG..But I'm ADORE him (^_^)

Sunday, July 4, 2010

He is annoyinG..But I'm ADORE him (^_^)

salam Dearies~~


yesterday sy tak blogging sebab penat + bosan.actually bizi happy2 ngan mr.boyfee,wen.huhu..after sy post entri ni,he was calling me and said that he was ok.rupa2nya dia cuma nak fever je.but,sy still risau ok!sy jumpa ubat berkodi2.eh!tipu jek.sy jumpe ubat berplastik2 dalam loker kereta dia.hmmmmmm..sy kena pantau mr.boyfee day to day to make sure he'll be okay~~

so,semalam we all pi Pontian.Ingat nak peknek tapi tak jadila.ngah musim hujan nak peknek hape ke jadahnye kan!!haha..Jalan2 sampai Tg.Piai je..Pastu merendek chit chat dalam kereta.Yup!semalam gerimis.Malas nak keluar okey~~

kenapa sy cakap dia annoying??
sebab nih :

*see his fingers?he try to seduce me..
noo!!mak tak rela nyahh!!hakhak~~


*tengok??annoying face again
comel tak dia pakai beg sy?haha..

*yes!berjaya larikan diri
sy mau hantar dia ke HonG KonG..
eh!tak mau..tak mau..
udah!jom kt balik..hari dah gelap..wooo

Pesanan Penaja : jangan nakal2 lagi ye syg
jangan annoying2..tak suke :(
lagi satu,quit smoking pleaseeeeee
if tak mau,I nak die...err..sekarang jugak..
okey.cukup

Before balik,sy ingat nak bekalkan Puding Roti yg sy buat paginya.Tapi rupe2 nya Puding Roti tu dah SOLD OUT.hampehh!!faiq yg borong dengan banyak sekali!uhuhu..Faiq jahat~~

dah2..tak payah nak feeling lebih2.sy nak pi sediakan dinner..L.A.P.A.R~~

2 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

wahhhhhhh...jalan2 smpai tanjung piai yer...u'olls look sweet =)

IzzaH si pari pari said...

cik edura :

tq~~
bosan la dear
tak tahu nak pi mana

*nak gi tanjung labuh tapi tak tau jalan..hee