♡ izzah ♡: Kalau nak beli,buat cara nak beli!

Friday, June 25, 2010

Kalau nak beli,buat cara nak beli!

salam dearies~~

hoho..dah berapa hari tak blogging sini.no no..bukan bosan nak blogging,tapi sy a bit busy makan tido makan tido buat projek baru.projek?anak wak muji ada projek??cam tak caya ah!nope.sila percaya ya!haha..sampai masa nanti sy inform k.buat masa ni biarlah rahsia.huhu..

tengok,entri ni pon tak habis2.ada balance 4 hari lagi.nanti sy sudah kan cepat ya readers semua.sebenarnya....sy tak ada masa nak edit pictures yg sangat banyak tu!cover baik punya..padahal malas!apa da..




okey!just nak bagitahu,seluruh Italy sedang berkabung selepas pasukan mereka kecundang pada fasa ketiga dan terpaksa pulang dengan hampa.yup!sy memang tak tahu apa2 pasal "cawan dunia" nih.tapi sebab semua orang dalam rumah ni duk bising2 sampai bingit telinga cerita pasal isu tu,sy jadi tahu okey.Plus,ibu tiba2 jadi peminat bola bila setiap malam duk mengadap tv tengok mereka fighting on field.siap kenal lagi mostly pemain Portugal.hmmmmmm....(*~*) confuse..

*nah amik ko punye parcel nih!

okla.nak sambung layan kerenah customer seberang laut nih.psst!tau tak,beliau minta sy hantar barang guna FedEx or DHL sebab tempat beliau jauh.sangat jauh plus international.mula2 memang tak nak layan sebab malas nak buat benda remeh temeh camtu.lagipon sy tak pernah deliver barang sampai oversea,so tak tahula prosedur..tapi sebab beliau beria2 nak,sy tolong la jugak.siang tadi call FedEx untuk confirm postage rate.*semangat nak dapat income USD nih!hehe..sy pon email la kat beliau grand total cost.tup2 beliau send email cakap postage rate tu mahal sangat and nak tukar pakai Local Registered Mail,Aduss!susah2 sangat,tak payah jual dengan beliau kan?!huhu..tak apalah.nanti sy try usahakan mana yg mampu.agak2 tak mampu tu,babai USD jela ek..kui..kui..kui...

*see..sy dengar ibu ngan faiq menjerit sebab...sebab bola tak masuk gol kot??erk!okey.tak mau kacau mereka~~~

1 comment:

intanurulfateha ❤ said...

.eh u keje ape neh?
.mcm best jerr

.psst!
.ade keje kosong x? ;p